شما اینجا هستید: Home بهداشت نور

0919.4067787 . . . .  .. . 021.77138389 . .

 

. ..  . . . .محمد آقاجانی

 

واتساپ برای ثبت سفارش خرید است


(سوال فنی فقط درسایت پاسخ داده می شود)

بهداشت نور
لامپهای کم مصرف (CFL)ضرر دارند مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

 

درست از زمانی که لامپ های کم مصرف یا CFL به جامعه مصرف معرفی شد،حرف و حدیث هایی نیز درباره آن ها به گوش می رسید. گروهی می پرسیدند این که برخی افراد می گویند نور این لامپ ها سرطان زاست چقدر واقعیت دارد؟ آیا همه انواع این لامپ ها خطرناک است یا تنها لامپ های سفید خطرناک است؟ لامپ های رنگی چطور؟ اصلا انواع بی خطر و استاندارد و یا خطرزا و غیر استاندارد در بازار وجود دارد؟ آیا این که گفته می شود نزدیک شدن به این لامپ تا ۳۰ سانتی متری خطرناک است درست است؟ می گویند اگر شکسته شود در محیط مواد سرطان زا پخش می کند، این گفته چقدر صحت دارد؟ استفاده در محیط های بسته خطرناک تر است یا در تمام محیط ها پرتوزایی دارد؟ زنان به این پرتوها حساس ترند یا کودکان؟ پوست سفید یا سبزه چطور؟

و این ها تنها چند پرسش از شاید صدها پرسشی است که در جامعه درباره این وسایل مطرح است و البته مصرف کنندگان حق دارند پاسخ این سوال ها را دریافت کنند.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 16 شهریور 1394 ساعت 12:20
 
اثرات پرتو ماوراء بنفش بر سلامتي انسان مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

اشعه فرابنفش (ماوراء بنفش) از پرتوهای نور خورشید محسوب می شود. اما، بر خلاف نور خورشید، نه می توان آن را دیده و یا احساس گرما کرد. سه نوع اشعه ماوراء بنفش وجود دارد:

UVA : که آزادانه را جو زمین عبور می کند.
UVB : تنها در حدود  15 در صد آن از جو عبور می کند و باقی توسط لایه ازن جذب می شود.
UVC : کاملا توسط لایه ازن جذب شده و به سطح زمین نمی رسد.


پرتو ماوراءبنفش از يك سو براي بدن انسان لازم است و كمبود آن باعث كمبود ويتامين D  در بدن و ايجاد بيماري نرمي استخوان مي شود و از سوي ديگر چنانچه مقدار پرتو دريافتي توسط انسان كنترل نشود، مي تواند اثرات منفي بر انسان داشته باشد.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 16 شهریور 1394 ساعت 12:21
 


آخرین نظرات

ورود کاربران