آخرین نظرات

ورود کاربران





شما اینجا هستید: Home لوازم روشنایی طرز کار لامپ مهتابی(فلورسنت)

0919.4067787 . . . .  .. . 021.77138389 . .

 

. ..  . . . .محمد آقاجانی

 

واتساپ برای ثبت سفارش خرید است


(سوال فنی فقط درسایت پاسخ داده می شود)

طرز کار لامپ مهتابی(فلور سنت) مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل


بخش اعظمی از تابشنور در داخل لامپ فلورسنت در پهنه ماوراء بنفش (یو وی - Ultra Violet - UV) رخ میدهد(حدود 95 درصد) و طول موجِ پیکِ اصلی تابش از 185 تا 254 نانومتر می باشد. بنابراین تشعشعات ماوراء بنفش بوسیله یک لایه فسفر که روی سطح داخلی تیوب قرار دارد به نور تبدیل می شوند. از اینرو، یک فوتون ماوراء بنفش (UV) فقط یک فوتون مرئی تولید می کند و 65 درصد از انرژی فوتون اولیه بصورت تلفات حرارتی از بین می رود. از سوی دیگر، توزیع طیف نور ساطع شده نهایی بوسیله ترکیب متفاوت فسفرها می تواند متنوع شود.

همبستگی رنگی دماها (Correlated Color Temperature - CCT) از مقدار 2700K (سفید گرم) و 6500K (روشنایی روز) تا 17000K و علائم پرداخت رنگی (Color Rendering Indices - CRI) از 50 تا 95 قابلیت تنوع و دسترس دارند

. درجه تاثیر درخشندگی کمترین لامپ فلورسنت (T5) تا 100 lm/w- Lumens / Wat می‌باشد البته با فرض بر اینکه تلفات در بالاست الکترونیکی صفر باشد. از اینرو استفاده از بالاستهایی با تلفات حداقل می تواند بسیار سودمند باشد. بالاست الکترونیکی با کیفیت بالا تاثیر بسزایی در درجه تاثیر درخشندگی (Luminous Efficacy) دارد. امکان کنترل نور از 1 درصد جریان درخشندگی معمولی و با مدارات پالسی ویژه مانند بالاست الکترونیکی حتی تا 0.01 درصد وجود دارد.

مهتابی

لینک های مفید:

سرولوم های پلاستیکی

روشنایی داخلی

نور و سرطان

انواع لامپ ها

مقایسه لامپ هالوژن با ال ای دی

طیف نور مناسب  آکواریوم ،

ولتاژ و جریان الیدی ها (یکوات تا 100 وات)

طول موج IR مناسب دوربین

طیف نوری ال ای دی

سیستم های انرژی خورشیدی

باطری خورشیدی

آخرین بروز رسانی در شنبه, 11 آذر 1402 ساعت 18:25